Sucker Punchin toimintaseikkailupeli Ghost of Tsushima on paljastettu pc:lle.

Kuten aiemmin huhuttiin, paljasti Sony tänään PlayStation-yksinoikeuspelin saapuvan myös pc:lle. Kyseessä on Ghost of Tsushiman PS5:llekin julkaistu Director’s Cut -versio, joka sisältää alkuperäistä painosta enemmän pelattavaa.

Vuonna 2021 julkaistu Director’s Cut -versio sisältää Iki Island -tarinalaajennuksen, joka jatkaa pelin päähahmo Jin Sakain tarinaa uudella pelialueella. Mukana ovat myös Ghost of Tsushimaan julkaisun jälkeen lisätty Legends-moninpelitila sekä New Game+ -pelimuoto.

Nixxes-studion kehittämän pc-käännöksen kerrotaan sisältävän myös tukun yksinomaan pc-pelaajia varten kehitettyjä uudistuksia. Pelaajat pääsevät säätämään grafiikka-asetuksia, ottamaan ilon irti laajakulmanäytöistä jopa 48:9 kuvasuhteeseen asti sekä hyödyntämään DLSS3-, FSR3-, XeSS- ja DLAA-teknologioita suorituskyvyn ja kuvanlaadun hienosäätämiseen. Pc-versio tukee lisäksi erilaisia peliohjaimia, mutta PlayStation DualSense-ohjainta käyttävät pelaajat voivat hyödyntää myös ohjaimen haptista palautetta ja adaptiivisia liipasimia.

Ghost of Tsushima Director’s Cut julkaistaan pc:lle 16. toukokuuta Steamin ja Epic Games Storen kautta.


Lähde: PlayStation

Lisää luettavaa