PlayerUnknown’s Battlegrounds saa paljon pyydetyn harjoitustilansa – Xbox-version ”valmistuu” sekin

PlayerUnknown's Battlegroundsin harjoittelu onnistuu pian uudella siihen keskittyvällä pikkukartalla.

25.8.2018 12:13

PlayerUnknown’s Battlegroundsin salojen oppimisen pitäisi olla pian helpompaa kuin koskaan. Pitkään jatkuneiden kyselyjen jälkeen PUBG Corporation on paljastanut, että se lisäämässä pelinsä pc-versioon syyskuussa virallisen harjoitustilan.

Harjoitustila ilmestyy peliin uuden pienemmän kartta-alueen muodossa. Kerralla 5-20 pelaajaa tukeva kartta on varustettu tietysti erilaisilla ampumaradoilla, joissa sihtiään voi hio niin staattisten kuin liikkuvienkin kohteiden avulla. Pelkkään räiskintään kartassa ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, vaan yhtälailla tarjolla on samalla kiipeilyä, laskuvarjohyppelyä ja ajoneuvoilla ajelemista.

– Halusimme mennä pidemmälle kuin mitä pelaajat pyysivät. Emme halunneet kartan olevan siis vain ampumarata, vaan avoin ja elävä alue, jossa pelaajat voivat testata erilaisia kykyjä sydämens’ kyllyydestä, pelin suunnittelijajoukkoon kuuluva Dave Osei selittää.

Harjoitustila on osa PUBG Corporationilla parhaillaan käynnissä olevaa FIX PUBG -kampanjaa. Sen tarkoituksena kehittäjillä on hioa pidemmällä aikavälillä niin pelin toimintaa kuin käytettävyyttä.

Lisää FIX PUBG:sta voi lukaista aikaisemmasta uutisestamme.

Uuden harjoitustilan lisäksi PUBG Corporation vahvisti tällä viikolla, että PlayerUnknown Battlegrounds saavuttaa Xbox Onella 1.0-versionsa 4. päivä syyskuuta. Peli jättää tuolloin siis alustan Game Preview -ohjelman ja ilmestyy saataville tavanomaisempaan malliin muutamien uusien ominaisuuksien kera. Näitä ovat esimerkiksi Sanhok-kartta, War-tila, saavutukset ja Event Pass.

Lähde: PUBG (1), (2)

Lisää luettavaa