Duke Nukem Foreverin tarina on tullut viime päivinä kaikille tutuksi. Toiminnan ja äijäilyn ystävät ovat odottaneet Duke Nukemin jatko-osaa viimeiset 12 vuotta. Peli palasi hienosti parrasvaloihin vuonna 2007 huhujen jälleen levitessä ympäri nettiä. Tämän jälkeen tuotoksesta näytettiin uusi traileri ja kasa uusia kuvia. Pelimiehet odottivat Duke Nukem Foreveriä taas entistäkin suuremmalla innolla.

Muutamien viime päivien aikana unelmat Duke Nukem Foreveristä kuitenkin murskaantuivat, kun 3D Realms ilmoitti tylysti pistävänsä lapun luukulle. Pelin julkaisuoikeudet isolla rahalla ostanut Take-Two onkin nyt haastamassa Duke Nukem -firmaa oikeuteen ja vanhat 3D Realmsilaiset vuotavat ennen näkemätöntä materiaalia pelistä nettiin.

Tällainen tarina suorastaan kerjää salaliittoteorioita, ja sitä saa mitä tilaa! 3D Realms ilmoitti pistävänsä pillit pussiin 6. toukokuuta 2009, mutta pelin pelastamista yrittävä savedukenukem.com-sivusto rekisteröitiin jo päivää ennen, toukokuun viidentenä.

Salaliittoteoriaa tukee myös vanhojen 3D Realmsin työntekijöiden nettiin postaamat kymmenet Duke Nukem Forever -kuvat ja videot, sekä se tosi seikka, että peli on ollut viime päivinä useiden nettisaittien otsikoissa ja DNF-uutista on riittänyt lähes jokaiselle päivälle.

Mikä siis on Duke Nukem Foreverin lopullinen kohtalo? Onko kaikki vain yhtä suurta medialeikkiä, vai onko 3D Realms oikeasti pistänyt pillit pussiin pelin suhteen?

Lue myös!

12 vuoden odotus hukkaan – Duke Nukem Forever on haudattu

Duke Nukem Forever -kuvia – Tyttöjä alusvaatteisillaan

Tältä Duke Nukem Forever näyttää liikkeessä

Lisää luettavaa