Pelit ovat aloittaneet matkansa Netflixiin maailmanlaajuisesti.

Osana normaalia Netflix-tilausta tarjottava mobiilipelikirjasto tuodaan palveluun ensin Android-käyttäjille, jotka voivat odottaa pelitarjonnan avautuvan nyt keskiviikkona 3. marraskuuta alkaen. Tämän tapahtuessa Netflixin virallisen Android-sovelluksen sisuksiin ilmestyy oma peleille omistettu osionsa, jonka välityksellä voi alkuun päästä käsiksi viiteen teokseen ilman lisämaksua, mainoksia tai sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Alkuun saatavilla tulevat pelit ovat:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up

Netflixin suoratoistomaineesta huolimatta pelit hankitaan laitteille nimenomaan lataamalla ne käytössä olevan laitteen sovelluskaupasta. Netflix huomioikin, ettei se vaadi pelien pelaamiselta jatkuvaa nettiyhteyttä, mitä nyt jotkin pelit saattavat toiminnallisuuksiensa osalta tarvita luonnollisesti pääsyä verkkoon tietyissä tilanteissa.

Mahdollisia ongelmatilanteita varten Netflixillä on avattu Netflix Games -puolta varten suomenkielinen tukisivu.

Netflixillä korostetaan, että kyseessä on vasta sen ensimmäinen askel pelien jakelussa ja että niin tarjontaa kuin itse palveluakin on määrä kehittää lähikuukausina.

Toistaiseksi tarkkaa ajankohtaa ei ole annettu vielä sille, milloin pelit suuntaisivat osaksi Apple-laitteiden tarjontaa. Tämänkin on lähinnä kerrottu tapahtuvan lähikuukausina.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa