Pakkanen ei lopu koskaan – Frostpunk saa viimein kaivatun Endless-pelitilan

Talvipakkasia odotellessa ikuiseen viimaan voi totutella Frostpunkin ilmaisessa pelimuodossa.

19.11.2018 08:57

11 bit Studios on paljastanut tuovansa lähipäivien aikana monien kaipaaman päättymättömän Endless-tilan studion selviytymispeliin Frostpunk.

Uusi ilmainen Endless-tila päästää pelaajat viimein selviytymään hyytävistä pakkasista niin pitkään kuin vain resurssit ja oma tahtotila riittää. Alkuperäisteoksessa kampanja päättyi tietyn päivämäärän jälkeen.

Pelitila saapuu lisäksi kaksin erin säännöin. Serenity tarjoaa yllin kyllin resursseja ja tekee säästä hieman säyseämmän, jolloin rakentelusta kiinnostuneet voivat keskittyä täysin oman kaupunkinsa kasvattamiseen. Endurance-tila on sen sijaan todellinen selviytymistaisto, jossa satunnaiset tapahtumat saapuvat kurittamaan pelaajan ja kyläläisten tarmoa.

Lisäksi pelitilat tarjoavat useampia eri karttavaihtoehtoja sekä sääntömuutoksia, joilla vaikeusastetta voi säätää entisestään.

Kehittäjät ovat olleet innokkaita tuomaan uutta ilmaista lisäsisältöä pelaajille, jotka ovat saaneet nauttia muun muassa uusista skenaarioista ja lisähaasteista aiemmin. Päättymätön pelitila on ollut kuitenkin monien kaipaama lisä jo pelin julkaisusta lähtien.

Frostpunk on saatavilla pc:lle.

Lisää luettavaa