Overwatchin seuraava suurpäivitys on astetta erikoisempi – vaatii pelin täyden uudelleenasennuksen

Uusi isompi Overwatch-päivitys rukkaa pelin toimintaa uusiksi perustavanlaatuisesti..

10.11.2018 15:23

Blizzard Entertainment on antanut ennakkovaroituksen seuraavan isomman Overwatch-päivityksen epätavanomaisemmasta luonteesta. Pelin foorumeilla yhtiö on kertonut, että päivityksen saapuessa pelaajat laitetaan lataamaan ja asentamaan peli käytännössä uudestaan, sillä se tekee ”perustavanlaatuisia muutoksia” Overwatch-asiakasohjelman toimintaan.

– Me tiedämme, ettei tämä ole ihanteellinen asia heille, joilla on mittauksen varassa toimiva verkkoyhteys, joten toivottavasti tämä ilmoitus auttaa varautumaan päivitykseen. Blizzatd kertoo.

Kotakun saaman tarkennuksen mukaan päivityksen voidaan odottaa parantavan latausaikoja, optimoivan muistin käyttöä, korjaavan bugeja ja vähentävän PS4-version kovalevyn käyttöä. Hajanaisia valmisteluja tehdään myös tulevaisuudessa siintävän sisällön tukemista varten.

Toistaiseksi Blizzard ei ole antanut vielä julkaisuajankohtaa päivitykselle. Muutokset saattavat tulla kuitenkin samalla kertaa, kun peliin julkaistaan virallisesti sen uusi Ashe-hahmo. Jo nyt Ashea voi kokeilla pelin testipalvelimilla.

Lähde: Blizzard, Kotaku

Lisää luettavaa