Overwatchin seuraava sankari odottanee jo nurkan takana – Blizzard on aloittanut vihjailut uudesta hahmosta

Blizzardin suositun Overwatch-räiskinnän seuraavasta hahmosta on saatettu alkaa jo vihjailla.

22.2.2019 10:56

Blizzard on aloittanut vihjailut oletettavasti Overwatchin seuraavasta, 30. sankarista, joka saattaa olla rommiin päin lämmennyt Jean-Baptiste Augustin.

Pelin kotisivuilla julkaistun tilanneraportin mukaan pahisryhmittymä Talon lähetti pienen ryhmän Tortugalle, Haitille, hakemaan organisaatiosta loikanneen lääkintämies Jean-Baptiste Augustin takaisin. Vaan kuten D. Cuervan kirjoittamassa tilinteossa käy ilmi, Augustin onnistui eliminoimaan ryhmän ja haastoi tämän kouluttaneen Cuervan löytämään hänet.

Raportissa olevien murusten päätteellä Augustin on – jos hän on ylipäätään tuleva sankari – todennäköisesti support-luokan hahmo, jolla on tarkka asekäsi, ”Pirun tuuri” ja joka osaa mukautua uusiin tilanteisiin. Tekstissä mainitaan tämän myös olevan ”rakennettu selviytymään”, joka saattaisi viitata uuteen omnic-hahmoon, mutta toisaalta käytetty sananparsi voi kuvailla myös hahmon kestävää luonnetta.

Pienempinä yksityiskohtina hänen ja entisen ryhmänsä kuvaillaan pelanneen korttia sekä juoneen rommia. Ottaen huomioon Ranskan siirtomaana toimineen Haitin ja eritoten Tortugan historian merirosvouden osalta, kyseessä saattaa hyvinkin olla pelisarjan ensimmäinen piraatti.

Raportti saattaa samassa yhteydessä vihjailla myös Overwatchin kohdalla seuraavaksi vuorossa olevaa Overwatch Archives -tapahtuman sijaintia, eli tässä tapauksessa Tortugaa. Vuosittainen Archives on toiminut aiempina kertoina pelin maailmaa syventävinä skenaarioina, joissa on nähty muun muassa Tracerin ensimmäinen Overwatch-tehtävä sekä Blackwatch-ryhmän pako. Pelin kolmas isompi ryhmittymä, Talon, tuntuisikin sopivalta vaihtoehdolta seuraavaksi kohteeksi.

Overwatchin edellinen sankari oli Ashe, joka esiteltiin marraskuussa Reunion -lyhytanimaatiossa. Samaisessa rainassa nähtiin myös mysteerinen Echo, jota McCree saapui pelastamaan ja joka tuntuu vahvalta sankaripotentiaalilta pelin tulevien hahmolisäysten osalta.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa