Xbox 360:n Crackdown-toimintapeli saa piakkoin ennätyksellisen paljon uutta sisältöä Xbox Livestä. Teamxbox-sivusto paljastaa, että tulevaisuuden lainvalvonnasta kertovaan peliin julkaistaan päivitys, ilmainen Free for All -sisältöpaketti ja maksullinen Getting Busy -sisältöpaketti.

Peruspäivitys helpottaa ketteryyspallojen ja stunttirenkaiden etsimistä. Lisäksi vihollisiin lukittumista on paranneltu. Neljä voimatähteä keränneet agentit saavat uuden Ground Strike -hyökkäyksen, joka kaataa vihollisia ja tavaroita paineaallon avulla. Pelin läpi pelanneet ja kaikki 21 rikollispomoa listineet pelaajat voivat nyt resetoida kaupungin jengit ja jatkaa näin rikollisten kurittamista.

Ilmaisen sisältöpaketin suurin uudistus on Keys to the City -pelimoodi. Siinä pelaaja saa käyttöönsä huijaustyökalut, joiden avulla peli muuttuu entistä enemmän vapaaksi leikiksi. Pelaaja voi luoda vapaasti ramppeja, esineitä ja ajoneuvoja ympäri kaupunkia omia stunttitemppujaan varten. Sankarin kykytasoja voi säätää vapaasti, ja pelihahmolle voi antaa lisäksi entistä älyttömämmän supervoiman ja -nopeuden sekä loppumattomat ammukset.

Ilmaispaketin toinen uudistus on ajoneuvojen takavarikoiminen. Pelaaja voi viedä minkä tahansa ajoneuvon Agencyn päämajaan, minkä jälkeen kiesi on aina tarvittaessa saatavilla.

Maksullinen Getting Busy -paketti sisältää puolestaan lisää ajoneuvoja, aseita ja pelimuotoja.

Agency Patrol Buggy hyppii ja kaahaa lähes missä tahansa, ja sen katolle on asennettu konekivääri. Agency Pursuit Vehicle on pelin nopein ajoneuvo. Agency Armored Vehicle on raketinheittimellä varustettu panssaroitu tankki. Näillä ja vanhoilla ajoneuvoilla pääsee kilpailemaan uudessa Street Racing -pelimuodossa, jossa kaahataan kuudella eri reitillä ympäri kaupunkia.

Paketin uusia aseita ovat näkymättömyyslaite, sarjatulta ampuva miniraketinheitin, siviilejä säästävät älykkäät miinat, rikollisia seiniin naulaava harppuunapyssy ja monipiippuinen minigun-konekivääri.

Mukana on myös neljä uutta moninpelikilpailua ja seitsemän uutta achievementia, joista irtoaa yhteensä 350 pelaajapistettä. Kymmenen pistettä irtoaa esimerkiksi naulaamalla viisi kelmiä saman auton kylkeen uudella harppuuna-aseella.

Lisää luettavaa