Naughty Dog -kehittäjät eivät poissulje uusien Uncharted-pelien mahdollisuutta

Naughty Dog -kehittäjät vihjailevat Uncharted-pelisarjan saavan tulevaisuudessa mahdollisesti jatkoa.

30.1.2022 19:42

Uncharted-kehittäjät ovat kiinnostuneita tekemään jatkoa ikoniselle pelisarjalleen.

Sarjan kaksi viimeisintä osaa eli Nathan Draken tarinan päättäneen Uncharted 4:n sekä The Lost Legacy -sivuseikkailun yhdistävä Legacy of Thieves Collection -paketti ilmestyi PlayStation 5:lle tällä viikolla. Pelien toinen pääsuunnittelija Kurt Margenau ja Lost Legacyn luova ohjaaja Shaun Escayg pohtivat tuoreessa haastattelussa remasterin ominaisuuksien ohella pelisarjan tulevaisuutta.

Kysyttäessä mahdollisesta Uncharted 5:stä Escayg ei voinut paljastaa Naughty Dogin tulevaisuuden suunnitelmista sen kummemmin lisätietoa, mutta kertoi kuitenkin samaan hengenvetoon, että Uncharted on sarja, jota koko studio rakastaa edelleen.

– Se on maailma, josta haluamme nähdä itsekin lisää. Sen voin varmuudella sanoa, Escayg totesi.

Uncharted-pelisarja täyttää tänä vuonna 15 vuotta, sillä ensimmäinen osa Drake’s Fortune julkaistiin yksinoikeudella PlayStation 3:lle vuonna 2007. Legacy of Thieves Collectionin on puolestaan määrä ilmestyä myös pc:lle hieman myöhemmin alkuvuoden aikana. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Uncharted-sarjan teos nähdään muualla kuin Sonyn laitteistolla.

Kehittäjäkaksikon mukaan he eivät ole osallistuneet Tom Hollandin ja Mark Wahlbergin tähdittämän Uncharted-elokuvan kehitysprosessiin, joka on sekin aivan kulman takana. Suomen ensi-illan on määrä tapahtua 18. helmikuuta kuluvaa vuotta koronarajoitusten näin salliessa,

Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan lähdelinkistä.

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa