Muokkaa sydämesi kyllyydestä – laaja ja ilmainen Saints Row Boss Factory -hahmoeditori julkaistiin

Uuden Saints Row -pelin hahmoeditoria pääsee kokeilemaan jo nyt.

10.6.2022 09:25

Loppukesästä julkaistavaa Saints Row -uudelleenkäynnistystä saadaan odottaa vielä tovi, mutta pahimpaan nälkään on nyt ratkaisu. Viime illan Summer Game Fest -lähetyksessä paljastettu itsenäinen hahmoeditori, Saints Row Boss Factory, on saatavilla nyt niin konsoleille kuin tietokoneellekin Epic Games Storen välityksellä.

Ilmaisen sovelluksen avulla pelaajat pääsevät uppoutumaan pelin kattavaan ”pomoeditoriin”, joka on höystetty laajalla valikoimalla erilaisia mukautusvaihtoehtoja aina hampaista verisuoniin. Mukaan mahtuu myös säätimet hiusten kiiltävyydelle ja proteeseille.

Pelinkehittäjä Volition kertoo editorin sisältävän ensimmäistä kertaa myös epäsymmetrisen kasvojen muokkauksen, jonka avulla hahmon kasvoja pystyy muokkaamaan puoli kerrallaan ihan niin erilaisiksi kuin sielu sietää.

Kirsikkana kakun päällä Boss Factoryssa kehitetyn hahmon voi tallentaa pilveen ja napata oikeaan käyttöön 24. elokuuta, kun itse pääpeli julkaistaan. Lisäksi editorin ladanneille on tarjolla kaksi erilaista pelinsisäistä kypärää, jotka saa niin ikään avattua pelin julkaisun yhteydessä.

Lähde: Saints Row

Lisää luettavaa