Microsoftin Aaron Greenberg ei katso suopeasti kilpailijaansa. Greenbergin mukaan Sony ei ole onnistunut kovinkaan hyvin pitämään lupauksiaan. Greenberg nostaa esimerkeiksi Killzone 2:n, Homen, 1080p -tuen, Blu-rayn ja Sixaxis-ohjaimen.

”Olemme taistelleet Sonyn lupauksia vastaan heti siitä lähtien kun astuimme markkinoille. Kolme vuotta sitten he näyttivät E3-messuilla esimerkkejä siitä miltä PS3-pelit saattaisivat näyttää. Killzone 2 julkaistaan vasta ensi vuonna, joten me olemme ehtineet tuoda markkinoille kaksi Gears of Waria ennen sitä.”, Greenberg toteaa.

Greenberg parjasi myös Sonyn verkkopelisysteemien viivästyksiä. Saavutukset eivät ole vieläkään rantautuneet PS3:lle, Home on vasta tulossa, videokauppapaikasta on vasta puhuttu alustavasti eikä kunnollisia kaverilistoja vieläkään ole.

Greenberg uskoo Xbox 360:n pysyvän myynneissä PlayStation 3:a edellä myös tänä vuonna. Greenbergin mukaan Xbox 360 on myynyt tähän mennessä viisi miljoonaa kappaletta PS3:a enemmän maailmanlaajuisesti. Greenberg kertoo Xbox 360:n olevan myös Euroopassa PS3:a edellä noin miljoonan myydyn konsolin erolla. Sitä vastoin Sonyn David Reeves äskettäin kertoi PlayStation 3:n ohittaneen Xbox 360:n Euroopassa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa