Mass Effect- ja Dragon Age -veteraanit paljastivat uuden projektinsa – tältä näyttää satumainen Nightingale

Korsetit kireälle ja musketit olalle – nyt taistellaan ihmiskunnan tulevaisuudesta!

10.12.2021 13:11

BioWare-veteraanien perustama kanadalaisstudio Inflexion Games on paljastanut ensimmäisen peliprojektinsa, verkkopelattavan selviytymispeli Nightingalen.

Pelistä näytettiin The Game Awards 2021 -gaalassa ensitraileri, joka antaa osviittaa niin pelin miljööstä kuin mekaniikoistakin. Entisistä Mass Effect-, Dragon Age– ja Star Wars: Knights of the Old Republic -kehittäjistä koostuva studio kuvailee teostaan ”viktoriaaniseksi kaasulamppufantasiaksi”, ja trailerilla taistellaankin toinen toistaan mielikuvituksellisempia vihollisia vastaan ihastuttavan vanhahtavin asein silinterihatut elegantisti pään päällä keikkuen.

Yliluonnollisissa maisemissa matkaillaan pelissä jonkinlaisten taikaportaalien välityksellä, ja pelaajien lopullinen päämäärä on ihmiskunnan viimeiseksi turvasatamaksi luonnehdittu Nightingalen kaupunki. Matka on kuitenkin pitkä ja toivoton, ja satuolentojen maille eksyneiden selviytyjien täytyy pitää tiukasti yhtä säilyäkseen hengissä. Trailerin perusteella yhdessä päästään ainakin rakentelemaan tukikohtia ja puolustamaan niitä hirviöiden hyökkäyksiltä.

Peliä kaavaillaan varhaisjulkaistavaksi pc:llä ensi vuoden puolella. Suljettuun ennakkotestiin voi jo ilmoittautua mukaan täällä.

Lisää luettavaa