Official Xbox Magazine US on paljastanut ensimmäiset konkreettiset yksityiskohdat BioWaren tulevasta Xbox 360 -tieteisroolipelistä, Mass Effect 2:sta.

Toinen Mass Effect sisältää päivitetyn taistelujärjestelmän, planeetan tutkintaa sekä tukuttain juonenkäänteitä. Pelin tarinasta OXM kertoo seuraavaa:

– Pelissä pelataan Shepardilla, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka kauan.
– Mukana on uusi Drell-niminen rotu, ja mukana on Thane-niminen salamurhaaja, joka saattaa liittyä pelaajan joukkioon.
– Pelin planeettoiin lukeutuu Kroganien, Illiumiem ja Asarien planeetat, joista jälkimmäisintä kuvaillaan Star Warsien Coruscantiksi. Pelissä vieraillaan myös Cerebus-emoaluksella sekä anti-Citadelissa.
– Tarinallisesti Shepard on yhä taistelemassa Reaperseja vastaan, mutta tässä osassa keskitytäään Cerebus-yritykseen sekä sen johtajaan. Ihmissivilisaatiota on katoamassa, ja asian tutkinta on jätetty Shepardin harteille. Hänen tehtävänsä on luokiteltu itsemurhatehtäväksi.
– Mukana on uusi kulkuneuvo, joka peittoaa ohjattavuudeltaan Makon.
– Pelin esinejärjestelmä on uusitty täysin.
– Erilaisilla valinnoilla on enemmän merkitystä, tärkeät sivuhahmot voivat kuolla niiden seurauksena.
Mass Effect 2:n lopetuksesta povataan suurempaa kuin alkuperäisessä pelissä.
– Enemmän aseita, rotuja sekä tiimijäseniä. Lisäksi mukana vanhjoja tuttuja ilmestyksiä.

– Luvassa on uusi Mass Effect DLC-paketti, jota ollaan viimeistelemässä. Kyseinen paketti tulee olemaan viimeinen sisällöllinen lisäys Mass Effect 1:n ja 2:n väliin.

OXM:n mukaan BioWare paljastaa E3-messuilla, onko Shepard oikeasti kuollut, kenellä pelissä pääasiallisesti pelataan sekä kuinka kartoittamattoman maailman tutkiminen toimii.

Lähde: CVG

Lisää luettavaa