Marvel’s Spider-Man 2:n ennakkotilaukset ovat käynnistyneet.

PlayStation 5 -pelaajat voivat nyt ennakkotilata odotetun toimintaseikkailupelin jatko-osan hyvissä ajoin ennen julkaisua. Peruspelin lisäksi peli tulee saataville kahtena erikoispainoksena.

Spider-Man 2:n ennakkotilaajat saavat 80 euron hintaisen pelin lisäksi ennakkotilausetuina vaihtoehtoiset asut sekä Peter Parkerin että Miles Moralesin hämähäkkimiehille. Molempiin asuihin on luvassa myös kolme väriteemaa. Kosmeettisten varusteiden lisäksi ennakkotilaajat saavat myös pelillistä etua kolmesta kykypisteestä sekä mahdollisuudesta hyödyntää Web Grabber -laitetta tavallista aikaisemmin.

Pelin Deluxe-versio taas sisältää perusversion ennakkotilausetujen lisäksi yhteensä kymmenen asua Peterin ja Milesin käyttöön. Mukana on myös lisäesineitä Spider-Man 2:n valokuvaustilaan sekä kaksi ylimääräistä kykypistettä. Digitaalinen Deluxe-versio on saatavilla 90 euron hintaan.

Spider-Man 2:n keräilyversio taas sisältää edellä mainittujen lisäksi lähes 50 sentin korkuisen Venomin ja hämähäkkimiesten yhteenottoa kuvaavan keräilypatsaan sekä metallisen pelikotelon esillepanoa varten. Varsinainen peli toimitetaan myös keräilyversiossa digitaalisena latauksena. Keräilyversion hinta on 250 euroa.

Spider-Man 2 julkaistaan 20. lokakuuta yksinoikeudella PS5:lle.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa