Fallout 76:n kohujen täyttämä taival on saanut jälleen uuden käänteen.

Bethesda paljasti äskettäin suunnitelmansa Fallout 76:n seuraavan päivityksen varalle. Blogipäivityksessään studio kertoo tuovansa verkkopeliin uusia korjaussarjoja, joilla kuluneet tai rikkinäiset varusteet voi palauttaa käyttökuntoon kädenkäänteessä. Korjaussarjoja on luvassa kahdessa eri versiossa. Tavalliset korjaussarjat, joilla esineet palautuvat täyteen kuntoon, ovat saatavilla pelin sisäisellä Atom-valuutalla, jota voi saada palkintona tai ostaa oikealla rahalla. Parannettuja korjaussarjoja taas on saatavilla näillä näkymin vain ilmaisena palkintona pelin haasteiden suorittamisesta.

Fallout 76 -yhteisössä uutinen on otettu vastaan jyrkästi. Korjaussarjoilla on selkeitä pelillisiä vaikutuksia, sillä nykytilanteesta poiketen rahaa käyttäneet pelaajat voisivat jatkossa korjata varusteensa taistelun tuoksinassa. Nykyisellään pelaajien on mentävä työpajalle korjaamaan varusteitaan pelimaailmasta kerättyjä esineitä hyödyntäen. Pelaajat kokevat Bethesdan myös pyörtäneen puheitaan Fallout 76:n mikromaksujen osalta. Bethesda-pomo Pete Hines kommentoi lokakuussa, etteivät Fallout 76 -pelaajat voisi ostaa oikealla rahalla pelillistä etua antavia esineitä.

-Ihmiset voivat käyttää rahaa haluamiinsa asioihin, jos heillä ei ole tarpeeksi Atomeita, Hines kommentoi Gamespot-julkaisulle antamassaan haastattelussa.

-Se ei kuitenkaan tarkoita, että he pelaavat paremmin muita pelaajia vastaan, koska he käyttivät rahaa. Se ei tarkoita maksamalla voittamista. Eikä se tarkoita loottilaatikoita.

Lähde: Eurogamer, Reddit

Lisää luettavaa