Lukijat ovat puhuneet: Scorpion peittoaa Sub-Zeron!

Viime viikon hieman kepeämmän kyselyn tulokset ovat selvillä: Mortal Kombatin alkuperäisistä ninjoista kovempi on Scorpion!

30.4.2019 09:29

Viime viikon hieman kepeämmän kyselyn tulokset ovat selvillä. Jo yhdenteentoista osaansa kasvaneen Mortal Kombat -mätkinnän kahdesta alkuperäisestä ninjoista kovempi on Scorpion!

Scorpion haali 45 prosentin enemmistökannatuksen, kun taas kilpakumppani Sub-Zero sai taakseen 30 prosentin kannatuksen. Loput 25 prosenttia vastaajista olisi valinnut ennemmin jonkin muun hahmon. Vastauksia kertyi tällä erää vain 550 kappaletta.

Avoimissa kommenteissa annettiin seuraavia perusteluja:

– Sub-Zero! Ollut jo ihan pennusta asti mun lemppari MK-hahmo, vastasi Augustus.

– Sub-Zero, kuten olen profiilissanikin ilmoittanut. Sormet syyhyten odotan Steam-version aukeamista, jonka jälkeen aion heti opetella Grandmasterin uudet kujeet. Uusimman Mortal Kombatin ykköshahmoa ei tarvinnut kauaa harkita, sillä Sub-Zero on nyt coolimpi kuin koskaan, kirjoitti Poliisitapaus.

– Itselehän Scorpion on aina ollut se suosikki. Aluksi Sub-Zero vaikutti kuulilta, kun 12-vuotias pikku-Kille herkutteli Pelikaanissa muiden junnujen seassa, kun Zubbari fatalitoi menemään, mutta kun pelin sai Amigalle vuoden myöhemmin, niin Scorpparista tuli huutelunsa kanssa selvä suosikki, paljasti Kille.

– MK:sta ei juuri aikaisempaa kokemusta ole, mutta juuri läpäistyn MK11 kampanjan perusteella Scorpion tuntui paremmalta omiin käsiin, vastasi Markka1.

– Scorpion oli muistaakseni leffan aikoihin kovempi mutta enpä tiedä mitä tuohon nykyään sanoisi. MK-hahmoista ei ole oikein muuta kokemusta koska pelit on jääneet pelaamatta. Sanon siis että ihan joku muu, zappah summasi.

Tämän viikon kysymyksessä etsitään lukijoiden kaikkien aikojen rakkainta ja ikimuistoisinta konsolia. Vastata voi jälleen viikon verran.

Scorpion vai Sub-Zero?

Scorpion 45 %
 
Sub-Zero 30 %
 
Joku ihan muu! 25 %
 

 

Lisää luettavaa