Lukijat ovat puhuneet: Microsoftilla isoin näytön paikka – kerro viikon kysymyksessä, täyttikö E3-julkistukset odotukset

Lukijoiden mukaan Microsoftilla oli suurin näytön paikka tulevan pelitarjontansa osalta.

14.6.2021 12:32

Pelaaja.fin viime viikon kysymys on päättynyt ja sen tulokset ovat selvillä. Kuluneen seitsemän päivän aikana sivuston lukijakunta äänesti, millä kolmesta konsolivalmistajasta on suurin näytön paikka tulevan pelitarjontansa suhteen.

Vastauksia kertyi tällä kertaa yhteensä 639 kappaletta. Vastaajista tasan 50 prosenttia oli sitä mieltä, että suurin näytön paikka on Microsoftilla. Toiseksi sijoittui Sony 28 prosentin kannatuksella ja kolmanneksi Nintendo 22 prosentin kannatuksella.

– MS:llä on näytön paikka sekä sen vuoksi että on jäljessä molempia mutta myös sen vuoksi että nyt niitä studioita alkaa olemaan. Toisaalta ehkä mitään täysin uutta ei ole nyt luvassa vaan tulee konkreettisempaa settiä jo tiedossa olevista nimikkeistä, perusteli muun muassa zappah avoimissa kommenteissa, joita voi lukea lisää alkuperäisen kyselyn kommenttiosiosta.

Tulosten myötä päätimme omistaa tämän viikon kysymyksen nimenomaan Microsoftille, jonka E3 2021 -pelijulkistukset esiteltiin eilen illalla. Sen myötä uusi viikon kysymys kuuluukin, vastasiko Microsoft odotuksiin? Kysymys ja vastausvaihtoehdot ovat seuraavanlaiset.

Olitko tyytyväinen Microsoftin E3 2021 -pelitarjontaan?

  • Erittäin tyytyväinen
  • Tyytyväinen 
  • Jokseenkin tyytymätön 
  • Täysin tyytymätön

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Lisää luettavaa