HBO:lle tekeillä oleva The Last of Us -televisiosarja on saanut näyttelijäkokoonpanonsa osalta täydennystä. Viimeisimpänä lisäyksenä sarjaan on liittynyt mukaan Puisto-osastosta monille varsinkin tutuksi tullut Nick Offerman, joka nähdään pelistäkin tutun Bill-hahmon roolissa.

Alun perin Billia oli esittämässä englantilaisnäyttelijä Con O’Neill. Variety-sivusto kuitenkin raportoi, että rooli täytyi laittaa uusiksi aikatauluissa ilmenneiden ristiriitojen myötä.

Jo tovin on tiedetty, että sarjaa tähdittävät Joelia näyttelevä Pedro Pascal ja Elliena nähtävä Bella Ramsey. Muita tiedossa olevia rooleja ovat edustaneet muun muassa Gabriel Lunan esittämä Joelin veli Tommy, Nico Parkerin tulkitsema Joelin tytär Sarah ja Marlenea esittävä Merle Dandrige, joka toimi roolissa myös itse The Last of Us -pelissä. Ääninäyttelijöistä paluun tekee myös Tommya alun perin pelissä esittänyt Jeffrey Pierce Perry-nimisen hahmon roolissa.

Sarjalle ei ole annettu vielä minkäänlaista julkaisuajankohtaa. The Last of Us -luoja ja televisiosarjan parissa myös ohjaus- ja käsikirjoituspuolella vaikuttanut Neil Druckmann ilmaisi kuitenkin aiemmin marraskuussa, että hänen työnsä sarjan kuvauksissa Kanadassa on tullut päätökseensä.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa