Boulder Dashin uusista PSP- ja DS-versioista saatiin nyt ensimmäiset kuvat. First Star Software ja 10Tacle Studios julkaisevat alkuperäisklassikolle uskolliset Boulder Dash Rocks! -nimiset pelit, joiden grafiikka on päivitetty nykyaikaan. Mukaan luvataan uusia yksinpelitiloja sekä moninpeli kummallekin alustalle.

Kaikkien pelaajajäärien rakkaudella muistelemat Boulder Dash -pelit olivat 80-luvun parasta antia, vuoroin strategista ja vuoroin hektistä pulmien ratkontaa. Rockford-sankarin oli kerättävä timantteja järkäleiden, esteiden ja olioiden täyttämissä kentissä. Haasteen saattoi muodostaa vaikkapa tiukka aikaraja, niukat timantit, vihamieliset perhosötökät tai vääjäämättä kaiken tukahduttava ameeba ja usein nämä kaikki yhtä aikaa!

Peli julkaistiin aikanaan liki kaikille tärkeimmille alustoille, ja sittemmin se on nähty myös mobiili-, selain- ja GBA-versiona (Boulder Dash EX) sekä lukemattomina klooneina.

DS-versio julkaistaan marraskuussa ja PSP-versio vuoden 2008 alkuneljänneksellä.

boulderdashrocks_psp_screen2.jpg boulderdashrocks_psp_screen1.jpg boulderdashrocks_ds_screen2.jpg boulderdashrocks_ds_screen1.jpg

Lisää luettavaa