Klassista Assassin’s Creedia Nintendo-pelaajille – The Ezio Collection ilmestyy ensi kuussa

Ezio Auditore da Firenzen seikkailuja muistellaan vielä Switchilläkin.

12.1.2022 10:26

Uusi joukko vanhempia Assassin’s Creed -pelejä on vahvistunut Switchiä varten. Helmikuun 17. päivä julkaisunsa saa muilta alustoilta tuttu kokoelmapaketti Assassin’s Creed: The Ezio Collection, joka pakkaa sisäänsä tietysti kaikki Ezio Auditore da Firenzen tähdittämät murhaseikkailut.

Pakettiin kuuluvat pelit ovat siis Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood ja Assassin’s Creed Revelations. Myös lyhytelokuvat Assassin’s Creed Lineage ja Assassin’s Creed Embers ovat osa pakettia yksinpelilisäsisältöjen kera. Kahdessa jälkimmäisessä osassa alunperin nähtyjä moninpelipuolia ei ole laitettu mukaan.

Aiemmin Switchille tuodut Assassin’s Creed -sarjan osat ovat olleet III ja IV: Black Flag lisäsisältöineen sekä Rogue. Japanissa toiseksi uusinta Odyssey-osaa on päästy pelailemaan myös pilvipalvelun kautta.

Kokoelmaa on määrä myydä niin digitaalisena kuin fyysisenä kokonaisuutena. Fyysisessä paketissa Ubisoft tosin huomioi, että sisällöstä vain Assassin’s Creed II löytyy valmiiksi pelikortilta. Muut täytyy ladata erikseen verkosta.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa