Kesken jäänyt The Walking Dead: The Final Season sai uuden julkaisijan, alkuperäiset kehittäjät yritetään saada mukaan

The Walking Dead: The Final Seasonin tulevaisuudesta on tehty diili Skybound Gamesin kanssa.

7.10.2018 12:27

Pääosan työvoimastaan äkillisesti irtisanonut Telltale Games on solminut sopimuksen The Walking Dead: The Final Season -pelin loppuun saattamisesta. Oikeudet pelin julkaisuun ja kehittämiseen on napannut Skybound Games, joka on osa The Walking Dead -sarjakuvan luoneen Robert Kirkmanin omaa Skybound-mediayhtiötä.

Viihdelehti Varietylle annetun lausunnon mukaan Skyboundin tarkoituksena olisi tehdä vielä töitä The Final Seasonin alkuperäisen kehitystiimin kanssa, joskaan suunnitelmia tämän osalta ei ole vielä viimeistelty. Tähän mennessä Skybound Games on ansioitunut lähinnä indiepelien julkaisijana sen autettua tuomaan Slime Rancherin ja The Long Darkin fyysisesti kauppojen hyllyille.

The Walking Dead: The Final Seasonin neljästä episodista kaksi on saatu tähän mennessä valmiiksi. Ne eivät kuitenkaan ole Telltalen epävarmasta tilasta johtuen toistaiseksi enää myynnissä.

Telltale Gamesin nykytila ja tulevaisuus ovat tällä hetkellä yhä hyvinkin auki. Vielä jonkin aikaa sitten studion tiedettiin koostuvan pienestä jämätiimistä, jonka tarkoituksena on ollut täyttää yhtiön viimeisiä velvotteita. Perjantaina Telltalen entinen suunnittelija antoi ymmärtää, että myös kyseinen henkilöstö on tällä viikolla supistunut. Tietävästi potkut studiosta saaneet kehittäjät ovat edelleen vailla erorahaa.

Lähde: Variety, Skybound Games (Twitter)

Lisää luettavaa