Niin höpsöltä kuin tämän uutisen otsikko kuulostaakin, on aiemmin tällä viikolla julkaistulla painepesuripeli PowerWash Simulatorilla oikeasti ongelmia auringonvalon kanssa. Pelin Xbox-version kerrotaan jäätyilevän pahemman kerran moninpeliä pelatessa. Pelin kehittänyt FuturLab jakaa kuitenkin Twitter-tilillään ratkaisun kipeään pulmaan.

Studio kertoo olevansa tietoinen moninpelitilaa piinavista ongelmista ja jakaakin varsin omalaatuisen vinkin pelaajille, jotta pesuritalkoot voisivat jatkua vielä tulevaisuudessa häämöttävää päivitystä odotellessa.

Julkaisussa mainitaan ongelmien johtuvan pelissä nähtävistä linssiheijastuksista, joita kameraan kohdistuu valon taittuessa sen läpi tietyllä tavalla. Niinpä kaatumisia kammoksuvien käyttäjien tulisi välttää aurinkoon katsomista ja pelihahmon liikuttamista, jos katseen on kerennyt jo lukitsemaan. Valoisa ja värikäs peli ei tee tätä kuitenkaan kovin helpoksi, jonka myös kehittäjä myöntää.

Ongelma on joka tapauksessa kehittäjien syynäyksen alla ja päivityksen on kerrottu saapuvan ensi viikon loppuun mennessä.

PowerWash Simulatorin voi napata peluuseen niin pc:llä kuin Xbox-konsoleilla Game Pass -palvelun kautta. Peli on saatavilla myös Steamista.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa