Kerro se Kinectille – Xbox Onen mukana ei tule kuulokemikrofonia (päivitetty)

Microsoft on kertonut, ettei Xbox Onen konepakettien mukana tule kuulokemikrofonia. Verkkopelaajat joutuvat hankkimaan sen erikseen, elleivät halua huudella säädyttömyyksiä kanssapelaajilleen Kinectin välityksellä.

27.6.2013 08:26

Päivitys 27.6.

Microsoft on kertonut, että se aikoo kehittää myös adapterin, jolla Xbox 360:n kuulokemikrofoneja voi käyttää Xbox Onessa.

Alkuperäinen uutinen:

Microsoft on kertonut tekniikkasivusto Ars Technicalle, ettei se aio sisällyttää kuulokemikrofonia Xbox Onen pakettiin. Konsolin perusäänikommunikaation voi yhtiön mukaan hoitaa uuden Kinectin kautta, joka on mukana kaikissa konsoleissa.

– Xbox Onen mukana ei tule erillistä kuulokemikrofonia. Jokainen Xbox Onen mukana tulee uusi Kinect-sensori, jossa on huippukehittyneet mikrofonit, jotka on suunniteltu äänikomentoja ja chat-keskusteluja varten niin peleissä, Skypessä, kuin muissakin toiminnoissa. Pelaajille, jotka haluavat mieluummin erillisen kuulokemikrofonin, on tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja, Microsoft kertoo.

Konsolin julkaisun yhteydessä myyntiin ilmestyy virallinen Xbox One Chat Headset, jolle ei toistaiseksi ole annettu hintaa. Myös Turtle Beach tulee valmistamaan omia Xbox Onen kuulokemikrofoneja, jotka ilmestyvät myyntiin konsolinjulkausun yhteydessä.

Xbox Onen ohjaimessa on oma mikrofoniliitäntä perinteisen sijaan, joten esimerkiksi Xbox 360:n kuulokemikrofonit eivät ole sen kanssa yhteensopivia.

Lähde: Ars Technica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virallinen Xbox One -kuulokemikrofoni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E3-messuilla nähdyt Turtle Beachin Xbox One -kuulokemikrofonit

Lisää luettavaa