Kerbal Space Program täyttää kymmenen vuotta – PS5- ja Xbox Series X/S -pelaajat pääsevät mukaan avaruusmatkalle, dokumentti juhlistaa pelin historiaa

10-vuotias Kerbal Space Program päivittyy uudelle konsolisukupolvelle.

25.6.2021 11:11

Kerbal Space Program saapuu tänä vuonna PS5- ja Xbox Series X/S-konsoleille, julkaisija Private Division kertoo.

Jo kymmenen vuoden ikäinen avaruussimulaatiopeli päivittyy tänä syksynä uudelle konsolisukupolvelle. Pelin PS5- ja Xbox Series X/S -versio saa parannuksia niin resoluutioon, ruudunpäivitykseen kuin visuaaliseen ilmeeseenkin. Mukana on myös tuki näppäimistölle ja hiirelle, mikäli avaruuslentely ei suju peliohjain kourassa. Uuden konsolisukupolven Kerbal Space Program on saatavilla ilmaisena päivityksenä PS4- tai Xbox One -version omistajille.

Kerbal Space Programin pc-versio saa lisäksi kymmenvuotisjuhlansa kunniaksi pc-päivityksen, joka tuo peliin esimerkiksi uuden kappaleiden välisten siirtymien suunnittelua helpottavan manööverityökalun sekä uusia yllätyksiä pelaajien löydettäväksi.

Kerbal Space Programin kymmenvuotista historiaa voi muistella myös oheisella dokumenttivideolla, jolla joukko tunnettuja internet-persoonallisuuksia ja sekä oikeiden avaruusohjelmien parissa työskenteleviä henkilöitä kertoo henkilökohtaisesta suhteestaan peliin.

Lähde: Private Division

Lisää luettavaa