Kelpaisiko toinen Uncharted-elokuva? Ensimmäisen valkokangasseikkailun tuottaja tahtoo ehdottomasti jatkaa tarinaa

Ensimmäinen elokuva menestyi lippuluukuilla mukavasti.

11.8.2023 15:30

Helmikuussa 2022 maailman elokuvateatterit valloittanut videopeliadaptaatio Uncharted tulee saamaan vielä jatkoa, mikäli ensimmäisen elokuvan tuottajaan on uskomista.

Nathan Draken ensimmäisen valkokangasseikkailun tuottaja Charles Roven kertoo tuoreessa haastattelussaan, että mahdollista jatko-osaa ei olla unohdettu tai kuopattu. Hänen mukaansa tuotantotiimi tahtookin ehdottomasti tuoda uuden aarrejahdin elokuvayleisön nähtäville vielä jonain päivänä.

”Meillä oli todella hauskaa [Unchartedin] parissa. Fanit pitivät elokuvasta kovasti ja ihmiset, jotka eivät tienneet peleistä mitään pitivät siitä myös”, Roven selittää.

Hän ei kuitenkaan anna uudelle projektille mitään tarkempaa aikataulua. Sen eteneminen pysyy todennäköisesti pelkän kehittelyn tasolla ainakin siihen asti, että Hollywoodin parhaillaan käynnissä olevat käsikirjoittajien sekä näyttelijöiden lakot on saatu soviteltua.

Uncharted-elokuvan pääosissa nähdään Tom Holland ja Mark Wahlberg, jotka esittävät videopelisarjasta tuttuja Nathan Drakea ja Victor Sullya. Koronapandemian keskellä julkaistu seikkailu keräsi kokoon mukavat yli 400 miljoonaa dollaria ylittäen 120 miljoonan tuotantobudjettinsa.

Videopelimaailmassa aarteenetsijä Draken seurassa on päästy matkaamaan ympäri maailmaa jo vuodesta 2007 lähtien, jolloin Naughty Dogin kehittelemä Uncharted: Drake’s Fortune julkaistiin PlayStation 3 -konsolille.

Elokuvan virallisen trailerin pääsee katselemaan alta.

Lähde: The Hollywood Reporter, IGN

Lisää luettavaa