Kampanja palaa tänä vuonna Call of Dutyyn – luvassa myös kattava moninpeli sekä yhteistyötila

Infinity Wardin kehittämässä seuraavassa Call of Dutyssa on taas perinteinen kampanja.

13.2.2019 10:56

Activision on vahvistanut sijoittajilleen pitämässään katsauksessa, että loppuvuodesta julkaistava Call of Duty palauttaa pelisarjaan takaisin monien kaipaaman kampanjan.

Viime vuonna julkaistu Call of Duty: Black Ops 4 jätti yksinpelattavan kampanjan sivuun ja keskittyi puhtaasti moninpelattavaan kokemukseen. Tähän lukeutui myös pelisarjassa debytoinut battle royale -pelimuoto.

Tulevasta kampanjasta ei kuitenkaan kerrottu sen enempää, joskin yhtiö vihjaili sen juurien olevan lähtöisin pelisarjan historiasta.

Aiemmat pelin ympärillä pyörineet huhut ovat viitanneet mahdolliseen Modern Warfare 4:ään tai Ghosts 2:een, joskin enemmistö tuntuu kääntyneen nimenomaan Modern Warfare -sarjan jatkajan puolelle.

Activision puhui pelistä kuitenkin vain Call of Dutyna, joten virallista vahvistusta seuraavalle tuotokselle ei ole saatu.

Infinity Wardin kehittämä seuraava Call of Duty ei jätä myöskään moninpeliä sivuun, vaan samaisessa puheessaan Activision paljasti tulevassa tuotoksessa olevan ”valtava ja kasvava moninpelimaailma” sekä ”hauskaa yhteistyöllistä pelattavuutta”.

Seuraava Call of Duty julkaistaan loppuvuodesta pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa