Sony-pomo Howard Stringer oli yllättävän suorapuheinen amerikkalaisessa CEO Exchange -tv-ohjelmassa, jossa haastatellaan merkittävien yhtiöiden johtajia.

Kun hänet haastettiin Wiin menestyksestä PlayStation 3:een verrattuna, hän vastasi: ”Wii on mahtava laite, mutta se on suunnattu eri yleisölle. Jos PlayStation 3 epäonnistuu, syynä on että se on konsolien Mersu. PS3 tavoittelee eri yleisöä ja se voi laitteena olla mitä tahansa – kodin serveri, pelikone ja jopa tietokone”, Stringer sanoi.

Blu-ray vastaan hd dvd -formaattisodasta Stringer antoi kärkevämpiä lausuntoja. ”Myymme kolme kertaa enemmän kuin kilpaileva hd dvd. Meille tulee yksinoikeudella Disneyn ja Sonyn elokuvia, kun taas heillä on vain 15 tämän hetken 20 suosituimmasta elokuvasta – meillä on kaikki. Jossain vaiheessa Blu-ray voittaa tämän tuen ansiosta”, Stringer ennusti.

”Hd dvd on vain siirtymävaiheen tekniikkaa. Heille tulee yksinoikeudella vain Universalin elokuvia. Joten onnea matkaan heille. Kun hittielokuvia julkaistiin viime vuonna, niitä tuli enemmän Blu-raylle.”

Lisää luettavaa