Japanilainen virtuaalitodellisuuselämys laittaa polvet veteliksi – katso paniikintäyteinen video

Bandai Namco tarjoilee japanilaiselle yleisölle sydämentykytyksiä.

1.4.2016 10:04

Japanilaisjulkaisija Bandai Namcon virtuaalitodellisuuselämykset herättävät huomiota maailmalla.

Verkossa kiertää parhaillaan video, jolla pahaa-aavistamattomia pelaajia kiusataan julman yksinkertaisella tavalla. Laseihin sonnustautuneiden sankarien tehtävänä on pelastaa kissa pilvenpiirtäjän ikkunasta sojottavan laudanpätkän nokasta, mutta jo valmiiksi kuumottavaa tilannetta pahennetaan pakottamalla heidät tasapainoilemaan oikean laudan päällä. Vaikka matkaa maanpinnalle on tuskin muutama sentti, tekee yhdistelmä pelaajien olosta huudoista päätellen hyvin tukalaa.

Videolla nähtävä hikoilukokemus on yksi kuudesta virtuaalitodellisuuskokeilusta, joita Bandai Namco tulee testaamaan ensi kuussa Tokioon avattavalla VR ZONE Project iCan -pelihallialueellaan. Tasapainoilun ohella pelaajat pääsevät muun muassa laskettelemaan, leikkimään veturikuskeja, ohjastamaan taistelurobottia ja tutkimaan hylättyä sairaalaa lasit päässään.

Lokakuulle asti venyvä hanke on suunnattu eritoten niille, jotka eivät syystä tai toisesta voi virtuaalitodellisuuskokoonpanoa kotiinsa hankkia. Lisäksi se tulee näillä näkymin olemaan tärkeä rakentavan palautteen lähde myös virtuaalitodellisuuden parissa ensiaskeliaan ottavalle Bandai Namcolle.

Kauhuntäyteisen videon voi katsastaa viihdearvon vuoksi alta.

Lähde: Kotaku, Gematsu

Lisää luettavaa