James Bond palaa uudella peliseikkailulla – Project 007 paljastui Hitman-kehittäjiltä

IO Interactive työskentelee läheisesti niin EON:n kuin MGM:n kanssa.

19.11.2020 17:31

Uusi James Bond -aiheinen videopeli on paljastunut. Teos kantaa toistaiseksi työnimeä Project 007 ja se on kehitteillä Hitman-sarjaa tehneellä tanskalaiskehittäjä IO Interactivella.

Project 007:n on määrä sukeltaa Bondin uran alkupuolelle ja kertoa siis, kuinka tämä ansaitsi itselleen 00-statuksensa. Pelikuvaa ei ole toistaiseksi vielä julkaistu, joskin teaser-trailerin siitä voi katsastaa alta.

Kehittämisen ohella IO vastaa myös Project 007:n julkaisusta.

– On totta, että aina silloin tällöin tähdet menevät kohdilleen alallamme. Uuden Bond-pelin tekeminen on mittava hanke ja uskon todella, että IO Interactive pystyy yhdessä luovien kumppaneidemme EON:n ja MGM:n kanssa tarjoamaan jotain todella erikoislaatuista pelaajillemme ja yhteisöillemme. Intohimoinen tiimimme on innoissanneen voidessaan päästää luovuutensa valloilleen ikonisessa James Bond -universumissa ja luoda studiomme historian kunnianhimoisimman pelin, IO Interactiven toimitusjohtaja Hakan Abrak kertoo.

Julkaisuajankohtaa pelille ei ole vielä vahvistettu.  Ilmeisesti hankkeella onkin yhä matkaa valmistumiseen. Parhaillaan IO kertoo hakevansa lisää väkeä peliä kehittävään tiimiinsä.

Työn alla Project 007:n kerrotaan olevan ”moderneille alustoille” ja se käyttää hyödykseen firman  omaa Glacier-pelimoottoriteknologiaa.

Lähde: IO Interactive

Lisää luettavaa