Ilmainen Solid Snake saapuu Xboxeille, Raiden PlayStationeille

Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin Xbox-versioissa voidaan pian pelata vain PlayStationeilla nähtyä Deja vu -tehtävää. Vastaavasti Pleikkari-pelaajat pääsevät käsiksi vain Xboxeilla alkujaan nähtyyn Jamais vu -koitokseen.

25.4.2014 19:17

Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin alustojen väliset eroavaisuudet ovat pienenemässä. Toukokuun ensimmäisen päivän koittaessa sekä pelin PlayStation 4-, Xbox One-, Xbox 360- että PlayStation 3 -versio ovat saamassa päivityksen, joka avaa pelin alustakohtaiset erikoistehtävät pelattavaksi kaikilla edellä mainituilla konsoleilla.

Päivityksen myötä sekä PlayStation 4- että PlayStation 3 -pelaajat tulevat nyt pääsemään käsiksi aiemmin vain Xboxilla pelattavana olleeseen Jamais Vu -tehtävään, kun vuorostaan Xboxeilla ensimmäistä kertaa pelattavaksi saadaan PlayStationeilla jo nähty Déjà Vu -kokonaisuus. Jamais Vu’ssa pelaajat lähtevät metsästämään ihmisruumiita kaappaavia Snatchereita kyborgi-Raidenin metallipöksyissä, kun taas Déjà Vu’ssa muistellaan alkuperäistä Metal Gear Solid -peliä tutuilta tuntuvien tapahtumien merkeissä.

Sisältölisien ohella päivitys kepeästi myös sujuvoittaa esimerkiksi pelin käyttöliittymää.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes on ollut saatavilla viime maaliskuusta alkaen ja sitä on Konamin mukaan toimitettu jälleenmyyjille asti nyt yhteensä miljoona kappaletta. Peli on prologi tuloaan tekevälle Metal Gear Solid V: The Phantom Painille, miksi se ei ole aivan tyypillinen Metal Gear -kokemus. Varsinaista tarinasisältöä Ground Zeroes sisältää vähänlaisesti ja sen pääpaino on enemmän Fox Engine -pelimoottorin kykyjä esittelevien sivutehtävien tekemisessä.

The Phantom Painille ei ole annettu vielä julkaisuajankohtaa.

Lähde: Konami, Siliconera

Lisää luettavaa