Ilmainen Halo Infinite -verkkosota käynnistyy nyt – ensimmäinen kausi saapui Xboxeille ja pc:lle aina Steamia myöten

Pelaaminen käynnistyy avoimen betan merkeissä, mutta kaikki edistyminen säilyy vastaisuudessa.

15.11.2021 19:18

Halo Infiniten ilmaiseksi pelattava moninpelipuoli on saapunut nyt kaikkien Xbox Series-, Xbox One- sekä pc-pelaajien ulottuville.

Moninpelin kerrotaan olevan periaatteessa vielä betavaiheessa, mutta Microsoftin mukaan se sisältää jo kaiken pelin ensimmäiseen kauteen suunnitellun sisällön. Kaikki edistyminen myös säilyy, kun Halo Infinite julkaistaan virallisesti 8. joulukuuta.

– Vaikka saatattekin kokea muutamia töyssyjä ja bugeja betan aikana, tarkoittaa tämä virallista alkua Halo Infiniten ensimmäiselle sisältökaudelle kaikkien julkaisukarttojen ja pelitilojen sekä täyden Season 1 Battle Passin kera, Halo-kehittäjä 343 Industriesilta kerrotaan.

Ensimmäisen kauden on määrä kestää toukokuuhun 2022 asti ja sen on määrä tuoda mukanaan vielä muun muassa väliaikaisia erikoistapahtumia. Normaalisti yhden kauden on määrä kestää kolme kuukautta.

Avoimen betan löytää niin Microsoft Storen kuin Steaminkin puolelta. Myöhemmin tänään siihen pitäisi olla mahdollista osallistua vielä myös Xbox Cloud Gaming -pilvipalvelun kautta. Tarvittaessa asennusohjeita voi metsästää Halon viralliselta tukisivulta.

Lähde: Halo Waypoint

Lisää luettavaa