Hunt: Showdownia ei pelata vanhan sukupolven konsoleilla enää kesän jälkeen.

Kehittäjä Crytek on kertonut valmistelevansa merkittää päivitystä räiskintäpeliinsä. Hunt: Showdownin elokuussa ilmestyvä versio päivittää pelin uuden sukupolven konsoleille, mikä samalla merkitsee PS4- ja Xbox One -tuen päättymistä.

Hunt: Showdown siirtyy päivityksessä käyttämään CryEngine -pelimoottorin versiota 5.11. Samalla peli saa natiiviversion PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle. Nykyiset PS4- ja Xbox One -pelaajat joutuvat tuen päättymisen myötä siirtymään uusille konsoleille, eikä peli ole enää pelattavissa vanhoilla konsoleilla tämän jälkeen.

Crytek tarjoaa kuitenkin Hunt: Showdownin pelaajille mahdollisuuden päivittää pelinsä maksutta nykykonsoliversioon. Pelaajien käyttäjätilit, eteneminen ja hankitut lisäsisällöt ovat myös siirtymän myötä edelleen heidän käytettävissään.

Uuden sukupolven päivityksen kerrotaan lisäksi parantavan Hunt: Showdownin suorituskykyä PS5:llä ja Xbox Series X/S:llä sekä pc:llä. Päivityksen myötä pelaajat pääsevät käsiksi myös uuteen sisältöön, joka sisältää esimerkiksi uuden kartan. Päivitys julkaistaan 15. elokuuta.


Lähde: Crytek

Lisää luettavaa