Hyväntekeväisyyttä tukevista pelipaketeistaan tunnettu Humble Bundle on mennyt sekaisin korttipeleistä. Osoitteeseen Humblebundle.com ostettavaksi on aina helmikuun alkuun asti saapunut nimittäin Humble Card Game Bundle -paketti, jolla käsiksi voi päästä useaan virtuaaliseen korttipeliin hintaan, jonka ostaja saa itse päättää.

Yksinkertaisemmillaan Humble Card Game Bundle koostuu peleistä Scrolls, Star Realms, Talisman: Digital Edition ja Talisman: Prologue. Talismaneihin liittyen tarjolla on myös kaksi hahmopakettia, minkä lisäksi ilmaispeli SolForgeen saa käyttöönsä myös dinosaurus-teemaisen aloituspakan.

Tuttuun tapaan myös Humble Card Game Bundle kuitenkin laajenee, mikäli siitä on valmis maksamaan enemmän kuin muut Humble Bundle -asiakkaat ovat siitä keskimäärin maksaneet. Tällöin paketin mukaan saa kaksi ylimääräistä SolForge-aloituspakkaa, Magic 2015: Duels of the Planeswalkers Special Editionin ja sen Garruk’s Revenge -laajennuksen kuin myös Seaside-laajennuksen ilmaiseksi pelattavaan Dominion Onlineen

Maksamalla Humble Card Game Bundlesta kaikkiaan vähintään noin 12 dollaria (n. 10€) saa kaupan päälle lisäksi myös Dominition Onlinen Intrigue– ja Prosperity-laajennuksen, Card Hunter – Basic Editionin ja Scrolls – Humble Bundle Deluxe Packin. 35 dollarilla (n. 30€) mukaansa saa vielä myös fyysisen version Star Realmsista sekä t-paidan.

Kuten Humble Bundlelta sopii odottaa, voi Humble Card Game Bundlen ostamalla tukea sekä pelien kehittäjiä, Humble Bundlea itseään kuin myös hyväntekeväisyyttä. Tällä kertaa tuettavat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat Block by Block, Save the Children ja World Land Trust.

Ilmaistakin pelattavaa Humble Bundlella on tällä kertaa taas tarjolla. Sähköpostiosoitetta vastaan palvelu jakaa etusivullaan parhaillaan sekä digitaalista että tulostettavaa versiota Card City Nightista että myös tulostettavaa versiota Escape from the Aliens in Outer Spacesta.

Lisää luettavaa