Huhu: Seuraava Assassin’s Creed kantaa koodinimeä Kingdom ja keskittyy viikinkeihin

Tuoreet huhut ovat viemässä Assassin's Creed -sarjaa seuraavaksi Pohjolaan viikinkien keskuuteen

6.4.2019 10:37

Ensi vuonna nähtävä seuraava isompi Assassin’s Creed -peli keskittyy viikinkeihin, Kotaku-sivusto huhuilee lähteisiinsä perustuen.

Spekulaatiot mahdollisesta viikinkiteemaisesta Assassin’s Creedista alkoivat saada vauhtia alleen aiemmin viikonvaihteessa, kun YouTube-käyttäjä JorRaptor huomioi maaliskuussa julkaistun The Division 2:n sisältäneen runsaasti mielenkiintoisia viittauksia Valhallaan. Pelistä on löydettävissä nimittäin viikinkisankarten asuinsijasta puhuvia julisteita, joissa näyttäisi patsastelevan Assassin’s Creed -sarjasta tuttua Eedenin omenaa kädessään pitävä hahmo.

Kotakun Jason Schreier on tukenut JorRaptorin havaintoa sittemmin toteamalla, kuinka tämän kaksi toisistaan erillistä lähdettä ovat myös antaneet ymmärtää seuraavan Assassin’s Creedin keskittyvän viikinkeihinkin. Mahdollinen työnimikin on paljastunut, sillä lähteet ovat puhuneet uudesta pelistä kutsuen sitä Kingdomiksi.

Viime aikoina Assassin’s Creedin on kovasti spekuloitu suuntaavan seuraavaksi antiikin Roomaan, minkä puolesta ovat puhuneet niin omat huhunsa kuin tietynlainen temaattinen jatkumo Assassin’s Creed Originsin ja Odysseyn kanssa. Kotaku antaa ymmärtää, että tämä on ollut todennäköisesti kuitenkin väärää tietoa.

Kotaku on aiemmin osunut ennakkoon oikeaan esimerkiksi Assassin’s Creed Originsin ja Syndicaten tapahtumapaikkojen suhteen

Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Ubisoftin peleistä on löydetty potentiaalisia vihjauksia yhtiön tuleviin peleihin. Watch Dogs 2:een jälkikäteen lisätty pidempi loppu on esimerkiksi vihjannut Watch Dogs 3:n suuntaavan Lontooseen, minkä puolesta myös Kotakun omat lähteet ovat puhuneet.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa