Perjantaina Euroopassa julkaistun PlayStation 3:n lanseeraustilaisuudessa Lontoon Oxford Streetillä oli mukana myös Sony-pomo Phil Harrison. Mies kertoi GameIndustry.bizin haastattelussa, että vanha manner on avain konsolin menestykseen.

– Tämä on yksi kolmesta maanosasta, mutta se on kaikista tärkein. Täällä on eniten valtioita, eniten asukkaita ja eniten erilaisia kulttuureita. Euroopan tärkeydestä kertoo myös tänne julkaisupäiväksi saatujen konsolien määrä: se rikkoo kaikki edelliset ennätyksemme, Harrison selitti.

– Olen nähnyt aiempienkin PlayStationien julkaisut täällä Oxford Streetillä, mutta tämä on mielestäni ylivoimaisesti tärkein. Olen todella pahoillani kaikkien odottamaan joutuneiden puolesta, mutta nyt he saavat käsiinsä parhaan pelikonsolin parhailla peleillä ja parhaalla nettipalvelulla, hän jatkoi.

Harrison on näköjään ainakin itse päässyt hyvin yli eurojulkaisun myöhästymisestä. Tuotteet eivät kovinkaan usein saavu viimeiseksi niiden tärkeimmille markkina-alueille, mutta PS3-pelaajat voivat kiittää kärsivällisyyttään: nyt tarjolla on enemmän pelejä ja hiotumpi laitteisto.

Lisää tunnelmia Sonyn uutuuskonsolin julkaisusta voit lukea täältä.

Lisää luettavaa