Microsoft paljasti myöhään eilisiltana huippuodotetun Halo 3:n julkaisupäivän. Xbox-perheen suosituimman pelisarjan kolmas ja viimeinen osa saapuu Eurooppaan 26. syyskuuta. Pohjoisamerikkalaiset pääsevät nauttimaan eepoksesta jo päivää aikaisemmin.

Halo 3 on enemmän kuin pelkkä videopelijulkaisu. Se on tämän vuoden suurin ja kiinnostavin viihdetuote! Haluamme tuoda syyskuun lopussa markkinoille paketin, joka jää videopelihistoriaan menestystarinana, Microsoftin Peter Moore latasi.

halo3.jpg

Samalla Microsoft ilmoitti tuovansa kesäkuussa markkinoille Halo-teemalla varustetun version Zune-musiikkisoittimestaan. Laitteeseen on ladattu valmiiksi muun muassa videoita, kuvia ja musiikkia pelisarjasta. Ainoastaan amerikkalaisketju GameStopin varastoista löytyvä, noin 183 euron hintainen soitin tulee myyntiin kesäkuun 15. päivänä.

Halo 3:n syyskuinen lanseeraus on herättänyt spekulointia hehkutetun Mass Effectin julkaisupäivästä. BioWaren roolipelille ei ole vieläkään määritelty tarkkaa saapumisajankohtaa, joten sen odotetaan rantautuvan kauppoihin vasta syksyllä. Microsoft tuskin haluaa kuitenkaan kahta huippupeliä samalle kuukaudelle, joten syyskuu on poissa laskuista. Lokakuussa julkaistava GTA IV lienee myös turhan kova vastus debyyttikuukaudelle. Niinpä monet nettilähteet ovatkin veikanneet Mass Effectin saapuvan aikaisintaan elokuussa tai vasta joulumyyntien alkaessa.

halo31.jpg

Halo 3:n moninpelitestaus alkaa virallisesti tänään Xbox Livessä kello 15 Suomen aikaa.

Lisää luettavaa