Geralt ei jää välttämättä ainoaksi vierailevaksi tähdeksi – Soulcalibur VI:n tulevat ottelijat saattavat ylittää myös pelisarjarajoja

Soulcalibur VI:n tulevat ottelijat saattavat saapua muista pelisarjoista.

29.8.2018 09:54

Bandai Namco paljasti hiljattain The Witcher -sarjan Geraltin olevan tulevan Soulcalibur VI -taistelupelin yksi pelattavista hahmoista, mutta uusien tietojen mukaan noituri ei välttämättä jää ainoaksi laatuaan.

Pelin tuottaja Motohiro Okubo avasi Gamescom 2018 -messuilla antamassaan haastattelussa tarkemmin taistelupelin tulevan kausipassin sisältöä, johon kuuluu kuusi erillistä pakettia. Kaksi näistä sisältää puhtaasti hahmojen kosmeettisia varusteita, mutta neljä koostuu kokonaan uusista ottelijoista.

Hahmoista ensimmäiseksi paljastettiin viime viikolla sarjan fanisuosikki Tira, mutta kolmen muun ottelijan kohtalo on vielä salaisuus. Okubo kuitenkin paljastaa, että yksi näistä kolmesta saattaisi olla tunnettu hahmo jostain muusta pelisarjasta.

Hän kuitenkin tarkentaa, ettei Bandai Namco ole lyönyt vielä lukkoon Soulcalibur VI:n laajennussuunnitelmia, joten myöskään tulevia ottelijoita ei ole vielä valittu.

Soulcalibur-pelisarja on tunnettu pitkin historiansa lisäävän peleihinsä ottelijoita muista nimikkeistä, joskin pääsääntöisesti kilpakumppaninsa Tekkenin rosterista. Muita vierailevia tähtiä ovat olleet Spawn-sarjakuvien nimikkosankari, Ezio Auditore Assassin’s Creedista, Yoda, Darth Vader ja Apprentice Star Warseista sekä Kratos God of Warista.

Soulcalibur VI julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 19. lokakuuta.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa