For Honorin mikromaksut närkästyttävät pelaajia, Ubisoft puolustelee

For Honorin mikromaksujen taakse lukittu sisältö ei miellytä pelaajia. Ubisoftin mukaan kaikkea ei kuitenkaan ole tarkoitus avata.

23.3.2017 07:00

Julkaisija Ubisoft on puolustellut For Honor -toimintapelin mikromaksumallia.

For Honorin mikromaksut nousivat tapetille viime viikolla, kun Reddit-käyttäjä bystander007 laski kaiken pelisisällön avaamisen maksavan 732 dollaria. Sisällön hankkimiseen käytettävää Steel-valuuttaa voi ansaita myös For Honoria pelaamalla, mutta sekään ei ole käytännöllinen tapa kaiken avaamiseen. Laskelmien mukaan 1-2 tuntia 5-7 päivänä viikossa pelaava ehtisi avata kaiken sisällön 915 päivässä, eli reilussa kahdessa ja puolessa vuodessa.

Pelin ohjaaja Damien Kieken on kertonut studion näkemyksen maksumallista. Kiekenin mukaan For Honor -pelaajien ei ole tarkoituskaan avata kaikkea pelin sisältöä jokaiselle hahmolle. Hän vertaa For Honorin mallia World of Warcraftin kaltaiseen massiivimoninpeliin, jossa pelaajat eivät yritäkään hankkia joka ikistä varustetta jokaiselle hahmoluokalle. Kieken kertoo kehittäjien arvioineen pelaajien keskittyvän enintään kolmeen hahmoon, joten peli suunniteltiin kyseisen määrän ympärille.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa