Fallout 76 -bugi teki pelaajasta kuolemattoman – uhri anelee nyt kehittäjältä apua

Kuolemattomuus on osoittautunut todelliseksi kiroukseksi ainakin yhden epäonnisen Fallout 76 -pelaajan kohdalla.

25.11.2018 10:55

Erikoinen Fallout 76 -bugi on tehnyt muuan epäonnisesta pelaajasta maailmanlopun jumalan.

Redditissä nimimerkillä Brogadyn kulkeva käyttäjä on avautunut sivuston Fallout 76 -palstalla kirouksestaan turhautuneeseen sävyyn esimerkkien kera. Satunnaisbugin tuloksena kuolemattomaksi yliolennoksi muuttunut hahmo on selvinnyt hirviöhyökkäyksistä ja ydinohjuksista ilman naarmun naarmua, eikä mikään pelistä löytyvä uhka tunnu horjuttavan sen hyvinvointia. 

Bethesdasta ei toistaiseksi ole ollut apua ongelman korjaamisessa, sillä viikon odottelun jälkeen bugin uhriksi joutunut pelaaja sai asiakastuelta valmiin käsikirjoituksen mukaisen perusvastauksen, jolla ei ollut juuri tekemistä varsinaisen tilanteen kanssa. Redditiin kynäillyt avunhuudot kiirivät kuitenkin studion yhteisövastaavan korviin, ja tämän toivotaankin voivan auttaa pelikokemuksen pilaavan kirouksen poistamisessa.

– Olen joutunut rajoittamaan tekemisiäni pelin tylsiin osa-alueisiin, koska en halua maailman tutkiskelun tai PvP:n menevän pilalle minun jumalvoimieni vuoksi. Olen todella turhautunut ja hukassa. Ilmeisesti Bethesdakaan ei voi tappaa hahmoani puolestani, tai ainakaan he eivät ole maininneet moisesta siitä huolimatta, että suorastaan anelin sitä bugiraportissani, Brogadyn avautuu Reddit-kirjelmässään.

Kuvagalleriaa ylivoimaisen hahmon edesottamuksista voi ihmetellä linkin takaa.

Lähde: RedditVG247

Lisää luettavaa