Epic Games Store sai yli 30 miljoonaa uutta käyttäjää viime vuonna – luvassa parannuksia vuodelle 2022

Epicin kauppapaikka elää, voi hyvin ja kehittyy.

28.1.2022 14:08

Epic Games julkaisi tilastoja pc-kauppapaikkansa kasvusta vuonna 2021. Lisäksi paljastettiin joitain yksityiskohtia tänä vuonna tehtävistä parannuksista.

Epic Games Storen rekisteröityneet käyttäjät lisääntyivät jopa 34 miljoonalla viime vuoden aikana ja päivittäinen aktiivisten käyttäjien huippu kipusi parhaimmillaan 31.1 miljoonaan. Tällä hetkellä rekisteröityneitä pelaajia on yhteensä 194 miljoonaa. Tarjolla olevien pelien määrä lähes kaksinkertaistui viimeisen vuoden aikana ja valikoima sisältää nyt 917 peliä. Pelaajat käyttivät Epicin mukaan 840 miljoonaa dollaria heidän kauppapaikallaan. Yli 300 miljoonaa dollaria kokonaissummasta kulutettiin kolmannen osapuolen peleihin.

Epic aikoo jatkaa viikottaisten ilmaispelien jakelua jatkossakin, mutta latausten hallinnaan luvataan parannuksia. Omat pelilatauksensa voi tulevaisuudessa priorisoida ja asettaa sopivaan jonoon. Kirjaston muutokset auttavat käyttäjiä sekä suodattamaan että järjestelemään pelikokoelmaa paremmin ja siihen tulee pääsemään käsiksi myös  Epic Games Storea avaamatta.

Lisäksi luvassa ovat käyttäjäprofiilit, joiden avulla voidaan tarkastella peliaikaa, käyttäjälähtöisiä arvioita ja kyselyjä, pelikeskuksia sekä pelien välistä ryhmäkeskustelua.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa