Ei mennyt niin kuin Strömsössä – uudistettu GTA: The Trilogy vedettiin myynnistä pc:llä, Rockstar Games Launcher alhaalla

Kokoelman pc-version ostaminen ja pelaaminen on ollut mahdotonta läpi perjantain.

12.11.2021 17:43

Eilen ilmestyneen Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition -kokoelman taival ei käynnistynyt ruusuisesti pc:llä.

Rockstar Games on vetänyt kokoelman pc-version pois myynnistä, minkä lisäksi julkaisijan pelien pelaamiseen vaadittava Rockstar Games Launcher -sovellus on ollut käytännössä koko perjantain poissa linjoilta.

Ongelmat alkoivat eilen definitiivisen trilogian julkaisun jälkeen, jonka myötä Rockstar sulki sovelluksensa tilapäisesti huoltotöiden takia. Tilanteeseen ei ole kirjoitushetkellä saatu päivitystä yli seitsemään tuntiin, sillä viimeisin tilannekatsaus on aamupäivältä, kun Rockstarin tekninen tuki pahoitteli tilannetta Twitterissä. 

Vaikka Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin pc-versio on vedetty pois myynnistä myös yhtiön viralliselta verkkosivulta, konsoliversiot ovat yhä myynnissä PS5:llä, PS4:llä, Switchillä, Xbox Seriesillä ja Xbox Onella.

Lähde: Rockstar Support (Twitter), Eurogamer

Lisää luettavaa