Dyyni-fanit pääsevät sukeltamaan scifiseikkailun pariin pian myös videopelin muodossa – katso uusi Dune: Awakening -traileri

Tiedossa avoimen maailman eeppistä pelattavaa.

8.3.2024 07:00

Dyyni: Osa kaksi valloitti viime viikolla mallikkaasti maailman valkokankaat ja pian samaiseen scifimaailmaan päästään sukeltamaan myös uuden videopelin muodossa. Dune: Awakening onkin saanut nyt uutukaisen trailerin.

Tuoreella videopätkällä päästään näkemään muun muassa vaarallisia hiekkamatoja, laakeita hiekkadyynimaisemia sekä salaperäisiä laboratoriotiloja. Traileri esittelee myös pelin rakentelumahdollisuuksia.

Pelaajat pääsevät tutustumaan Arrakisin kuumaan ja armottomaan aavikkoplaneettaan toden teolla, sillä peli on rakennettu avoimen maailman periaatteella. Se yhdistelee hiekkalaatikko-tyylisten pelien luovuutta ja selviytymisperiaatteita nettimoninpelin sosiaalisuuteen. Pelaajat saavatkin esimerkiksi rakentaa itse oman tukikohtansa ja tutkiskella ympäristöään omaan tahtiinsa – muistaen toki myös varoa varjoissa väijyviä ryöväreitä sekä muita planeetan vaaroja.

Dune: Awakening tullaan julkaisemaan pelattavaksi PlayStation 5 ja Xbox Series -konsoleilla sekä pc:llä. Pelin virallinen julkaisupäivä ei ole vielä toistaiseksi kuitenkaan tiedossa. Sen voi lisätä toivelistalleen Steamissa täältä.

Kurkista pelin uusi traileri alta.

Lähde: Dune: Awakening

Lisää luettavaa