Dishonored- ja Prey-tekijöiden seuraava peli on Redfall – yhteistyövetoinen vampyyriräiskintä saapuu vain Xboxille ja pc:lle

Arkane Studiosin ensimmäinen peli Microsoftin alaisuudessa esiteltiin. Tällainen on ensi vuonna ilmestyvä Redfall.

13.6.2021 21:04

Muun muassa Dishonored– ja Prey-peleistä tutun Arkane-tiimin seuraava peli on paljastunut. Kyseessä on yhteistyövetoinen avoimen maailman vampyyriräiksintä Redfall, jossa yhdestä neljään pelaajaa käy taistoon verenimijöitä vastaan.

Redfallin kerrotaan olevan Arkanen aiempien pelien tapaan erittäin avoin, sillä lukuiset eri hahmot erikoistaitoineen tuo pelitilanteisiin useita läheystymistapoja. Myös aseet ja varusteet ovat muokattavissa. Apukeinot tulevatkin tarpeeseen, sillä Redfallin tieteellisten kokeiden kautta syntyneisiin vampyyreihin eivät tehoa valkosipuli taikka ristit. Otukset muuttuvat voimaakkaammiksi laumoissa ja houkuttelevat pelaajia erilleen toisistaan kaapatakseen nämä ansaansa.

– Haluamme pelaajien saavan Arkane-kokemuksen, mutta myös mahdollisuuden pelata yhdessä ystäviensä kanssa. Sen takia koimme, että persoonalliset ja hyvin erilaisista taustoista tulevat sankarit tekisivät iskevämmän pelin. Uskomme pelaajien nauttivan erilaisten kykyjen vuorovaikutuksesta, mutta myös henkilökemioiden kehittymisestä, kuvaili pelin luoviin ohjaajin lukeutuva Ricardo Bare.

Redfall on Bethesdan pelistudioihin lukeutuvan Arkanen ensimmäinen peli Microsoftin alaisuudessa. Peli julkaistaankin yksinoikeudella Xbox Seriesille ja pc:lle kesällä 2022. Se saapuu julkaisussaan myös Xbox Game Passiin.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa