Death Strandingin yhteydessä julkaistava musiikkialbumi alkaa hahmottua – kuuntele nyt kokonaan uusi biisi Chvrchesilta!

Chvrches on mukana Death Strandingissa ja sen yhteydessä julkaistavassa Timefall-albumissa.

1.10.2019 18:12

Sony ja Kojima Productions ovat antaneet ensimmäisen maistiaisen Death Stranding -pelin yhteydessä julkaistavasta musiikkialbumista. 

Timefall (Original music from the world of Death Stranding) -nimisen albumin on kerrottu koostaneen yhteen artisteja, joiden musiikin on katsottu jollain tavalla tuovan mieleen Death Stranding temaattisia elementtejä. Nimenomana Timefallia varten artistien tarkoituksena onkin ollut säveltää kappaleita, jotka omalla tavallaan käsittelevät yhteyden, rakkauden, menetyksen ja uudelleensyntymisen kaltaisia teemoja.

Ensimmäinen kuunteluun asti saatu kappale on ollut skotlantilaisen synthpop-bändi Chvrchesin ihan vain Death Strandingiksi kutsuttu biisi, joka pelin ohjaaja Hideo Kojiman mukaan toimii myös pelissä kuultavana loppukappaleena. Aiemmin Chvrches on tehnyt tunnarin myös Mirror’s Edge Catalystiin.

Kokonaisuudessaan Timefallin kappaletarjonta näyttää seuraavalta:

  1. Trigger – Major Lazer x Khalid               
  2. Ghost – Au/Ra x Alan Walker                     
  3. Death Stranding – CHVRCHES               
  4. YELLOW BOX – The Neighbourhood
  5. Meanwhile… In Genova – The S.L.P.       
  6. Ludens – Bring Me the Horizon
  7. Born in The Slumber – Flora Cash           
  8. Sing to Me – MISSIO

Death Stranding ja digitaalisesti jaettava Timefall ilmestyvät molemmat 8. päivä marraskuuta. Albumi kuuluu valmiiksi osaksi pelin erikoisversioita.

Lähde: PlayStation Blog, Hideo Kojima (Twitter)

Lisää luettavaa