Ghostbusters: The Videogame julkaistaan kesällä lähes kaikille mieleenjuolahtaville pelialustoille. Pelin ja alkuperäisten Ghostbusters-elokuvien käsikirjoittaja sekä Ray Stantzia esittävä Dan Aykroyd on valinnut oman suosikkiversionsa.

– Rakastan, miltä näytämme Ghostbustersin Wii-versiossa, sillä se muistuttaa Ihmeperhe-animaatiota. Jokainen, joka näyttää Ihmeperheen jäseneltä on automaattisesti supersankari. Lisäksi olen tyytyväinen että he poistivat pelissä vyötäröltäni 30 kiloa, Aykroyd naurahtaa.

Kuten Aykroyd toteaa, pelin Wii-versio hyödyntää piirrettymäisempiä hahmomallinnuksia kuin esimerkiksi PS3- ja Xbox 360-versiot. Dan on muutoinkin tyytyväinen, että hahmot muistuttavat enemmän elokuvien hahmoja kuin nykyään yli 20 vuotta vanhempia näyttelijöitään.

– Pojat näyttävät hyvältä, muistutamme ensimmäisen elokuvan näyttelijöitä. Ette haluaisi meidän näyttävän pelissä siltä, miltä me nykyään näytämme! Se tapahtuu vasta kolmannessa elokuvassa, Aykroyd vihjaa.

Ghostbusters: The Videogame julkaistaan 19. kesäkuuta Wiin lisäksi PS3:lla, X360:lla, DS:llä, PSP:llä, PS2:ll ja pc:llä.

Lähde: Newsweek

Lisää luettavaa