Cyberpunk 2077 tavoittelee Red Dead Redemption 2:n kaltaista loistavuutta

Odotettua Cyberpunk 2077 -toimintaroolipeliä kehittelevä CD Projekt RED toivoo tuotoksensa vetävän vertoja Red Dead Redemption 2:lle.

24.11.2018 10:56

Odotettua Cyberpunk 2077 -toimintaroolipeliä kehittävä CD Projekt RED on löytänyt vahvan esikuvan tuoreesta Red Dead Redemption 2:sta.

Studion toimitusjohtaja Adam Kiciński totesi vastikään antamassaan haastattelussa Cyberpunk-köörin kannustaneen Rockstaria hittipelin julkaisun alla ja pyrkivän omassa työssään vastaavaan jälkeen. Miehen mukaan laatu on studiolle kaikki kaikessa.

– Me pyrimme julkaisemaan pelejä, jotka ovat yhtä huippuunsa hiottuja kuin Red Dead Redemption 2 ja muut Rockstarin tuoreemmat julkaistu, Kiciński lupaili.

Mies painotti puheenvuorossaan, että koska pelaajilla on käytössään hyvin rajallinen määrä tunteja, suosio keskittyy yhä enemmän ja enemmän harvoihin ja valittuihin suurmenestyksiin. Niinpä paras tapa varmistaa paksu lompakko on Kicińskin mukaan tähdätä eliittiliigoihin. 

– Mitä opimme tästä? Opimme sen, että meidän täytyy julkaista erikoislaatuisia pelejä, ja juuri niin aiomme tehdä, mies kertoi.

Cyberpunk 2077:llä ei vielä ole virallista julkaisupäivää, mutta pelin kehitys etenee Kicińskin mukaan sovittujen aikataulujen puitteissa ja alkaa olla viimeisiä kiillotuksia ja bugikorjauksia vaille valmis.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa