Call of Duty: Black Ops 4 näyttäisi saavan uusia karttavariaatioita tulevaisuudessa

Uudet vuodot vihjaavat karttavariaatioiden saapuvan myös Black Ops 4:ään.

23.11.2018 11:08

Call of Duty -pelisarja näyttäisi jatkavan karttavariaatioiden maailmassa myös tuoreimman Black Ops 4 -osan myötä, jos tuoreisiin vuotoihin on uskominen.

Käyttäjät ovat onnistuneet louhimaan pelin tuoreimman päivityksen koodista vihjeitä kahdelle uudelle karttavariaatiolle, jotka toisivat yön Firing Rangeen ja sateen Seasideen. Uusista karttamuodoista on saatu nähtäväksi myös pelikuvaa YouTube-käyttäjä NerosCineman julkaisemalla videolla.

Treyarch ei ole virallisesti julkistanut uusia karttavariaatioita, joten toistaiseksi ei ole tiedossa, miten ja milloin nämä aiotaan mahdollisesti tuoda pelattavaksi. Pelisarjassa on nähty aiempina vuosina kausiluontoisia tapahtumia, joissa tutuista kentistä on nähty hieman poikkeavampia tiloja, joten tuntuisi hyvin todennäköiseltä, että Treyarch jatkaa samaa linjaa myös yö- ja sadevariaatioidensa kanssa.

Pelin karttavalikoimaa kasvatettiin juuri hiljattain suositulla Nuketown-kartalla, joka saapui pelattavaksi ilmaiseksi. Black Ops 4:lle on tarjolla myös erillinen kausipassi, jonka mukana peliin julkaistaan muun muassa 12 uutta moninpelikarttaa.

Call of Duty: Black Ops 4 on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lisää luettavaa