Blizzard paljasti Overwatchin seuraavan tarinallisen Archive-tehtävän

Storm Rising vie Overwatchin seuraavaksi Kuubaan.

9.4.2019 09:56

Blizzard on julkistanut Overwatchin seuraavaksi Archive-tapahtumaksi Storm Risingin, joka käynnistyy jo ensi viikolla.

Storm Rising seuraa aiempien Uprising- ja Retribution-tapahtumien vanavedessä ja tarjoaa pelimaailmaa taustoittavaa pelattavaa. Tällä kertaa tapahtumat sijoittuvat mitä ilmeisemmin myrskyn kohteeksi joutuneeseen Kuubaan, josta vihjailtiin sunnuntaina julkaistussa pelimaailman sisäisessä lehtileikkeessä.

Varsinainen tehtävä seuraa yllä olevan twiitin perusteella Tracerin johtama iskujoukkoa, joka saa tehtäväkseen vangita Doomfistin kirjanpitäjä Maximilienin. Tracerin ohella iskujoukon muiksi jäseniksi luetellaan Mercy, Winston ja Genji.

Blizzard ei ole paljastanut vielä tapahtuman tarkempaa pelimuotoa, mutta aiemmat Archive-tehtävät ovat olleet neljän hengen yhteistyötiloja, joissa pelaajat taistelevat tietokoneen ohjaamia tekoälyvastustajia vastaan. Tuolloin on ollut jaossa myös yksilöllisiä kosmeettisia esineitä, joita voi saada vain tapahtuman aikana.

Videolla kuullaan myös Overwatch-universumissa ennen näkemätöntä hahmoa, Sojournia, joka näyttäisi olevan korkeassa asemassa ehdottaessaan tehtävää Soldier: 76:lle.

Storm Rising käynnistyy 16. huhtikuuta ja päättyy 6. toukokuuta.

Lähde: Overwatch

Lisää luettavaa