Bethesda pahoittelee hiljaisuuttaan Fallout 76:sta – korjauksia ja viikottaisia tilannekatsauksia tulossa

Bethesda lupaa kommunikoivansa jatkossa paremmin Fallout 76:n nykytilasta ja tulevaisuudesta.

28.11.2018 00:07

Bethesda on kommentoinut ensimmäistä kertaa suoremmin Fallout 76:n saamaa kriittistä vastaanottoa. Yhtiön yhteisötiimi on pahoitellut Reddit-keskustelusivuton puolella sitä, että se on ollut varsin hiljaa turhauttavia ongelmia pursuneen pelin kanssa ja lupaakin parantaa seuraavaksi kommunikaatiota pelin kehittymisen suhteen.

Yhtenä keinona parantaa kommunikaatiotaan Bethesda on aikeissa julkaista viikottaisia tilannekatsauksia, jotka käyvät läpi pelin tilaa ja siihen tulossa olevia päivityksiä. Näistä ensimmäisessä se on päivännyt pelin kaksi seuraavaa isompaa päivitystä, jotka esimerkiksi kasvattavat jemmattavissa olevan tavaran määrää ja korjaavat hajanaisia bugeja. Näistä ensimmäinen saapuu 4. päivä joulukuuta ja toinen viikon verran myöhemmin.

Yksityiskohtainen lista ensimmäisen päivityksen muutoksista on tarkoitus saada torstaina tai perjantaina. Silmällä niitä kannattaa pitää esimerkiksi pelin sosiaalisen median kanavilla ja lähdelinkkien joukosta löytyviltä kotisivuilta.

Päivitysten määrän on tarkoitus myös pysyä tulevaisuudessa tasaisena, miksi Bethesda toitottaakin, että se kuuntelee fanipalautetta ja toivoo pelaajien jatkavan pelistä puhumista niin sosiaalisessa mediassa kuin sen omilla foorumeilla. Pelkkiä korjauksia sillä ei ole myöskään vain suunnitelmissa, vaan tulevaisuudessa odottaa sopii vielä niin uusia tehtäviä, tapahtumia, holveja, ryhmittymiin keskittyviä PvP-järjestelmiä ja ”paljon muuta”.

– Olemme luottavaisia, että teidän tuellanne voimme tehdä Fallout 76:stä mahtavan kokemuksen vuosiksi, yhtiö tiedottaa.

Pelaajia Fallout 76:llä piisaa Bethesdan mukaan ”miljoonia”. Yhtiö myös hehkuttaa, että sen pariin löytäneet selviytyjät ovat käyttäneet jo runsaasti aikaa sen parissa.

Lähde: Bethesda, Reddit

Lisää luettavaa