Battlefield 2042:n vaikeudet jatkuvat – ensimmäinen kausi käynnistyykin vasta alkukesästä

Kausipassin ostajille on luvassa hyvityksiä.

2.2.2022 07:18

Battlefield 2042:n ensimmäinen sisältökausi saapuu rutkasti odotettua myöhemmin.

Pelin ensimmäisen kauden oli alun perin määrä käynnistyä alkuvuodesta, mutta nyt DICE:n kehitystiimi kertoo keskittyvänsä ensisijaisesti hiomaan Battlefield 2042:n pelaajien ja kehittäjien odotusten mukaiselle tasolle. Tämän vuoksi kehityksessä joudutaan priorisoimaan tulevia päivityksiä ja viivästyttämään Battlefield 2042:n ensimmäisen kauden julkaisua. Kauden onkin päivitetyn suunnitelman mukaan määrä alkaa varhain tulevana kesänä.

Viivästyksen vuoksi pelin ensimmäisen vuoden kausipassin osana Battlefield 2042:n Gold- ja Ultimate-versioita hankkineille on tarjolla hyvityksiä. Kyseiset pelaajat saavat käyttöönsä seuraavassa päivityksessä hahmo-, ase- ja ajoneuvokuoseja sisältävän paketin sekä uuden pelaajakorttikuvan.

Battlefield 2042:n on määrä saada ennen ensimmäisen kauden käynnistymistä ongelmia korjaavia päivityksiä. Seuraava päivitys on tuomassa peliin esimerkiksi päivitetyt pistelistat ja pelaajaprofiilit. Päivityksen kerrotaan parantavan myös aseiden toimintaa ja yhteispeliä tiimikaverien kanssa. Kehittäjien kerrotaan myös analysoivan ja suunnittelevan korjauksia Battlefield 2042:n spesialistihahmojen varalle, vaikka yksityiskohtia näistä muutoksista ei olekaan vielä tiedossa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa